Vill du arbeta hos oss?

Du är viktig

Som personlig assistent är du mycket viktig och en förutsättning för våra kunder att kunna leva sina liv som de önskar. Du kommer att vara behjälplig med grundläggande behov som personlig hygien, förflyttningar, matsituation, kommunikation och aktiviteter i och utanför hemmet.

För att arbeta som personlig assistent behöver du vara flexibel, ha lätt för att samverka samt brinna för att hjälpa andra. Du behöver inte alltid ha tidigare erfarenhet – även om det är en merit – ofta är det personlig lämplighet och personkemin mellan dig och kunden som avgör om du kommer lyckas med uppdraget.

Lugn och trygg

Vi söker dig som är lugnt och trygg, har god arbetsmoral och viljan att göra skillnad i en människas liv. Därför behöver du ha hjärtat på rätta stället. Det är viktigt att du har en god förståelse för svenska språket både i tal och skrift, det är ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det en merit.

Om oss

Omnia Personlig Assistans är ett litet och personligt assistansbolag. Vi har kunder i hela Sverige och många finns i Stockholmsområdet. Vi har lång och gedigen erfarenhet och bedriver personlig assistans med hög kvalitet och kompetens. Vi har kollektivavtal för trygga anställningsvillkor och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag och adekvat utbildning.

Skicka in din ansökan

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och PB, personligt brev redan i dag.

Skicka din ansökan till: arbeta@omniaassistans.se

Vi kan göra intervjuer genom att träffa dig, via telefon eller digitalt via Teams. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Arbetsgivaren

Omnia Personlig Assistans Sverige AB