Lediga tjänster


Söker du jobb?

Här kan du se alla lediga tjänster inom Omnia Assistans. Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till arbeta@omniaassistans.se eller i annonsen angiven e-postadress. Ange aktuellt referensnummer. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före den sista ansökningsdagen. Det är därför bra att inkomma med ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Personlig assistent Stockholm
Är det dig vi söker?

Personlig assistent

Kommun: Nacka
Omfattning: Deltid (60% – 80%), heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning
Antal jobb: 5

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Personlig assistent – 1-2 års erfarenhet

Kompetenser

Meriterande

Allmän omvårdnadserfarenhet

Språk

Krav

Svenska i tal och skrift

Körkort

B

Om jobbet

Omnia Personlig Assistans söker personliga assistenter för arbete i Stockholm med omnejd för flera av våra kunder.

Du är viktig

Som personlig assistent är du mycket viktig och en förutsättning för våra kunder att kunna leva sina liv som de önskar. Du kommer att vara behjälplig med grundläggande behov som personlig hygien, förflyttningar, matsituation, kommunikation och aktiviteter i och utanför hemmet.

För att arbeta som personlig assistent behöver du vara flexibel, ha lätt för att samverka samt brinna för att hjälpa andra. Du behöver inte alltid ha tidigare erfarenhet – även om det är en merit – ofta är det personlig lämplighet och personkemin mellan dig och kunden som avgör om du kommer lyckas med uppdraget.

Lugn och trygg

Vi söker dig som är lugnt och trygg, har god arbetsmoral och viljan att göra skillnad i en människas liv. Därför behöver du ha hjärtat på rätta stället. Det är viktigt att du har en god förståelse för svenska språket både i tal och skrift, det är ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det en merit.

Om oss

Omnia Personlig Assistans är ett litet och familjärt assistansbolag. Vi har kunder i hela Sverige men huvuddelen finns i Stockholmsområdet. Vi har lång och gedigen erfarenhet och bedriver personlig assistans med hög kvalitet och kompetens. Vi har kollektivavtal för trygga anställningsvillkor och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag.

Skicka din ansökan

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan i dag. För tillfället gör vi intervjuer via telefon eller digitalt via Teams i första hand. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen ligger i Stockholms län

Arbetsgivaren

Omnia Personlig Assistans Sverige AB

www.omniaassistans.se