Personlig assistent till kvinna i Gävle

Omnia Personlig Assistans söker

Personlig assistent till kvinna i Gävle

Kommun: GÄVLE
Ansök senast: 30 november 2018
Anställningsform: vanlig anställning, tillsvidare, deltid 80% eller mer
Antal tjänster: 2

Om dig

Jag söker i första hand tjejer i åldern 25-60. Erfarenhet är ett plus men inget krav. Lägger stor vikt vid din personlighet och att du lär dig tolka snabbt. Kommunikationen är A och O för att det ska fungera. Jag vill att du ska vara en god medmänniska och vara ansvarsfull. Du kan vara flexibel och kunna ta egna intiativ. Är du den vi söker för vårt nya team?

Din profil

Språk: Svenska
Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Dina arbetsuppgifter

Nu letar vi nya medarbetare till vårt nya uppdrag. Söker dig som vill gå på fast schema och även dig som vill jobba extra. Din roll som assistent hos mig innebär att hjälpa till där min funktionsnedsättning sätter gränser. Jag behöver hjälp att tolka med tavla, all personlig omvårdnad, förflyttningar, träning, hushållssysslor. Ja, jag behöver hjälp med allt.

Övrigt

Timlön och övriga ersättningar enligt KFO-Kommunal, kollektivavtal.

Om anställningsvillkoren

Det är ett rullande 4v schema. Dygnspass med 6t jour, Vissa dagpass är dubbelbemanning.

Arbetsplats

802 76 GÄVLE

OM OSS

Omnia Assistans är det lilla, personliga assistansbolaget som sätter dig som brukare i fokus. Vi brinner för att utföra personlig assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Vi vet att arbetet som personlig assistent är ett mycket viktigt uppdrag, att det gör skillnad. Vi vill att alla ska känna sig delaktiga i sitt arbete och känna yrkesstolthet.

www.omniaassistans.se

Kontaktinformation

Britt-Marie Sundberg, Uppdragschef
brittis.sundberg@omniaassistans.se
Tel 08-442 34 57

Vi börjar rekrytering och inskolning snarast, så vänta inte med ansökan. Skicka ditt CV och ett personlig brev till:

arbeta@omniaassistans.se

Ange referensnummer: 2010