Personlig assistent norr om Stockholm

Omnia Personlig Assistans söker

Personlig assistent till tjej i Knivsta

Kommun: Knivsta
Ansök senast: 30 november 2018
Anställningsform: vanlig anställning, tillsvidare, deltid 50%
Antal tjänster: 1

Om dig

För att du skall trivas skall du vara framåt, glad och lätt för att ta egna initiativ och även kunna smälta in i min familj. Du behöver ha barnasinnet kvar och tycka om att leka. Du bör vara simkunnig då det kommer vara besök på badhuset. Önskemål är att du är tjej, har erfarenhet av assistans eller har arbetat med barn. Men personkemin är viktigast.

Din profil

Utbildning: Gymnasial utbildning
Inriktning: Socialt arbete och omsorg är meriterande
Språk: Svenska är ett krav
Arbetslivserfarenhet: Har du arbetat som personlig assistent är det meriterande

Dina arbetsuppgifter

Jag är en go och glad tjej på 19 år som bor i Knivsta med min familj. Jag är på daglig verksamhet mellan 8-14. Jag behöver nu en assistent som kan vara med mig på eftermiddagarna och på helgen. Jag är vissa dagar på korttidsboende. Jag älskar att bada, så det är viktigt att du också gör det. Jag behöver någon som förstår mig och som hjälper mig med alla dagliga bestyr, såsom påklädning, förflyttningar, toalettbesök och matning. Det är viktigt för mig att du vill leka och att du kan hitta på roliga saker och hjälpa mig att utforska och hitta fler sätt att leka. Jag är alltså ute efter en tjej som är öppen och ärlig, som tar egna initiativ och som hjälper mig i vardagen med ett leende och påhittighet. Jag hoppas att jag hittar dig som vill jobba med mig!

Övrigt

Timlön och övriga ersättningar enligt KFO-Kommunal, kollektivavtal.

Om anställningsvillkoren

Enligt rullande schema ca 20 tim/v.

Arbetsplats

Knivsta

OM OSS

Omnia Assistans är det lilla, personliga assistansbolaget som sätter dig som brukare i fokus. Vi brinner för att utföra personlig assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Vi vet att arbetet som personlig assistent är ett mycket viktigt uppdrag, att det gör skillnad. Vi vill att alla ska känna sig delaktiga i sitt arbete och känna yrkesstolthet.

www.omniaassistans.se

Kontaktinformation

Britt-Marie Sundberg, Uppdragschef
brittis.sundberg@omniaassistans.se
Tel 08-442 34 57

Rekrytering sker löpande så vänta inte med ansökan. Skicka ditt CV och ett personlig brev till:

arbeta@omniaassistans.se

Ange referensnummer: 1012