Personlig Assistent Njurunda

Nu söker vi en personlig assistent till en brukare med ett omfattande hjälpbehov. Brukaren är beviljad dubbel assistans och är boende i Njurunda, söder om Sundsvall. Schemat för tjänsten är både dag, kväll och helg. Omfattningen är ca 75 % med möjlighet till mer.

Du som söker skall p.g.a. arbetets karaktär vara kvinna och över 163 cm lång för att klara alla moment. Du bör helst ha dokumenterad erfarenhet från vård- och omsorgsyrket sedan tidigare men du kommer att få relevant utbildning på plats. Då brukaren är mycket infektionskänslig ser vi helst att du som söker inte har barn i förskoleålder. Du skall även p.g.a. brukarens lungkapacitet och andningsbesvär vara rökfri.

Att arbeta som personlig assistent är ett krävande och ansvarsfullt arbete, du behöver vara utrustad med ett stort hjärta, fingertoppskänsla, tålamod och humor. Stor empatisk förmåga är ett måste för att kunna sätta sig in i sin brukares livssituation och förstå sådant som brukaren inte själv kan förmedla verbalt.

Förståelse är också viktigt då det ibland kan vara en svår balansgång att ha sin arbetsplats i någons hem och ansvara för dennes välmående och tillvaro utan att ta för stor plats och bli för styrande.

Att arbeta som personlig assistent kan vissa dagar upplevas som mycket stressigt medan andra dagar kan förflyta utan några särskilda aktiviteter på schemat. Flexibilitet och anpassningsförmåga är därför viktiga egenskaper.

Bussförbindelserna till arbetsplatsen är stundtals bristfälliga så körkort och tillgång till egen bil kan vara en fördel men är inget krav.

Maila din ansökan till: eva.rosen@bahnhof.se

Välkommen in med din ansökan!