Personlig Assistent i Norrtälje

Nu söker vi en personlig assistent till en 21-årig autistisk tjej bosatt i Norrtälje, norr om Stockholm. Tjänsten är en halvtidstjänst med arbete på dagar, kvällar och nätter, vardag som helg i form av enkel assistans. Du som söker skall vara en framåt, social och initiativrik person med positiv livssyn och ett genuint intresse för jobbet. Du behöver inte ha diplom och dokumenterad vårderfarenhet, men gärna mycket livserfarenhet. Det här är ett arbete för dig som vill utvecklas. Utbildning och introduktion sker på plats. Vi tillämpar provanställning.

Att arbeta som personlig assistent är ett krävande och ansvarsfullt arbete, du behöver vara utrustad med ett stort hjärta, fingertoppskänsla, tålamod och humor. Stor empatisk förmåga är ett måste för att kunna sätta sig in i sin brukares livssituation. Förståelse är också viktigt då det ibland kan vara en svår balansgång att ha sin arbetsplats i någons hem, att hjälpa till utan att ta för stor plats och bli för styrande.

Att arbeta som personlig assistent kan vissa dagar upplevas som mycket stressigt medan andra dagar kan förflyta utan några särskilda aktiviteter på schemat. Flexibilitet och anpassningsförmåga är därför viktiga egenskaper.

Maila din ansökan till: arbeta@omniaassistans.se
Välkommen in med din ansökan!