Personlig assistent Järfälla

Omnia söker nu personlig assistent till kvinna i Järfälla. Tillsvidare, 80% eller mer. Vi söker även dig som vill jobba extra. Vi rekryterar omgående så hör av dig snarast till Brittis, 08-442 34 57 eller skicka in CV och personligt brev till arbeta@omniaassistans.se

Om dig

Jag söker dig som är en kvinna, gärna över 25 år, med ett genuint intresse för assistansyrket. Du ska vara positiv, social och aktiv, det är viktiga egenskaper. Det är också viktigt att du är initiativtagande och lyhörd då jag saknar förmågan att själv utföra många praktiska moment i vardagen. I tjänsten ingår manuella förflyttningar så god fysik, starka armar och rygg, är ett krav. En stor hobby är blommor och växter, så gröna fingrar är ett plus. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket som personlig assistent eller inom omvårdnad. Men det är personkemin som är viktigast. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Talar du grekiska är det ett plus. Då jag är doftkänslig så bör du inte använda starka parfymer eller sköljmedel som luktar starkt. Du får inte vara rädd för hundar.

Din profil

Kompetenser: Allmän omvårdnadserfarenhet är meriterande
Språk: Svenska är ett krav
Arbetslivserfarenhet: Har du arbetat som personlig assistent är det meriterande

Dina arbetsuppgifter

Jag är en glad medelålderskvinna med MS som söker ny personlig assistent. På grund av min sjukdom är jag rullstolsburen. Jag behöver hjälp med allt i min vardag såsom personlig omvårdnad, förflyttningar, allt hushållsarbete, utevistelser och resor. Då jag har en liten hund som är mitt allt ingår det även dagliga promenader så hund vana ses som en fördel.

Övrigt

Timlön och övriga ersättningar enligt KFO-Kommunal, kollektivavtal.

Om anställningsvillkoren

Du kommer arbeta dag, kväll/natt (inkl. sovande jour) samt helg enligt rullande schema, ca 3 pass/vecka med möjlighet till mer.

Arbetsplats

Järfälla

OM OSS

Omnia Assistans är det lilla, personliga assistansbolaget som sätter dig som brukare i fokus. Vi brinner för att utföra personlig assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Vi vet att arbetet som personlig assistent är ett mycket viktigt uppdrag, att det gör skillnad. Vi vill att alla ska känna sig delaktiga i sitt arbete och känna yrkesstolthet.

www.omniaassistans.se

Kontaktinformation

Britt-Marie Sundberg, Uppdragschef
brittis.sundberg@omniaassistans.se
Tel 08-442 34 57

Rekrytering sker löpande så vänta inte med ansökan. Skicka ditt CV och ett personlig brev till:

arbeta@omniaassistans.se

Ange referensnummer: 1033