Nytt år – nya utmaningar! Nytt arbete? Öppet Hus 21/1 och 22/1!

Vi söker dig som är positiv, och har fingertoppskänsla. Du ska kunna ta egna initiativ och samtidigt vara lyhörd. Du skall både kunna samarbeta och arbeta självständigt. Du bör vara fysiskt stark då det på vissa arbetsplatser innebär tunga lyft. Att du har erfarenhet och kunskap om diverse hjälpmedel som t.ex. lift och rullstol är ett stort plus. Det är också viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är ett plus men inte ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Omnia Personlig Assistans är ett assistansbolag som bedriver personlig assistans för personer med funktionsvariation runt om i Sverige. Vi söker nu personliga assistenter till olika arbetsplatser runt om i Stockholm och bjuder därför in till öppet hus i våra lokaler i Nacka Strand.

Vi har dropp in måndag 21/1 mellan kl 16.00-19.00 samt tisdag 22/1 mellan kl 10-13. Vi bjuder på fika!

Välkommen till Vikdalsgränd 10B, 131 52 Nacka Strand. Anmäl dig genom att skicka CV + PB till arbeta@omniaassistans.se och skriv vilken dag du vill komma.

Övrigt

Anställningsvillkor: Vi söker heltids-/deltidstjänster timanställda för omedelbar anställning samt sommarvikarier till sommaren 2019. Vi erbjuder arbete dagtid, kvällstid samt natt (sovande jour).

Om oss

Vi har arbetsplatser i hela Sverige men nu söker vi till brukare i Södertälje och Stockholmsområdet i första hand. Ring 08-442 34 57 eller maila arbeta@omniaassistans.se om du vill komma på Öppet Hus. Ser fram emot att träffas. VÄLKOMMEN!