Omnia stödjer Musikhjälpen 2018

En miljard människor i världen lever med funktionsnedsättning! Hjälp oss att stödja Musikhjälpen: Alla har rätt att funka olika. Alla som bidrar till Omnias bössa får en julklapp!

Länk till insamlingsbössan hittar du här.

Julklappen hämtas hos oss på Vikdalsgränd 10b i Nacka senast den 20 december 2018.

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter en undanskymd mänsklig katastrof. Tre programledare bor i en glasbur och sänder radio och tv dygnet runt i sammanlagt 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger bland annat på publikens låtönskningar som också utgör all musik som spelas i programmet.

Förra året samlade Musikhjälpen in över 74 miljoner kronor under temat ”Barn är inte till salu”. Totalt startade 586 000 engagemang och insamlingen leddes av Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén. Vilka som leder Musikhjälpen 2018 presenteras i november.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Musikhjälpen direktsänds i sin helhet i P3 och SVT Play. Stora delar sänds också i SVT2.

Musikhjälpen 2017
Publik 
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio