Sundsvall: Personlig assistent

.
Om dig

Då jag är infektionskänslig har du som ej har små barn hemma ett litet plus men är inte ett krav. Jag ser att du inte röker med anledning av min infektionskänslighet. Ser också gärna att du är kvinna som söker denna tjänst. Det är en fördel om du har god fysik och är tillräckligt lång för att klara av alla arbetsmoment. Bussförbindelserna till arbetsplatsen har mycket att önska så har du körkort och tillgång till bil kan det vara en fördel, men är inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Hej, jag är en tjej som precis har fyllt 30 år. Jag sitter i min elrulle men behöver hjälp med mycket i min vardag, jag bor i en egen lägenhet i Njurunda. Min assistans har jag dygnet om och vaken tid har jag dubbel assistans. En normal dag börjar man jobba kl 07.00 och slutar ca 15.00. På vardagarna åker jag till min dagliga verksamhet norr om Sundsvall med färdtjänst, där du hjälper mig genom att vara min personliga assistent. Jobbar man inte på den dagliga verksamheten är passet förlagt till kl. 14.00-21.00. Även helgarbete är aktuellt och ca två helger (lör och sön) per månad. Dessa pass är då ca 7-8 timmar långa 12-20 eller 8-15. Dem vi nu söker ska jobba enligt schema och kommer bli fast anställd efter provanställning. Tjänsten utgör ca 85% av en heltid vilket blir en arbetstid om ca 150 tim/månad eller 35 tim/vecka i genomsnitt.

Om oss

Omnia Personlig Assistans har med framgång bedrivit assistansverksamhet runt om i landet sedan ett 10-tal år. Med vår modell ”välmående i fokus” inriktar vi oss på individanpassade, kvalitativa insatser för våra brukare och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter. Omnia assistans är ansluten till kollektivavtal (Kommunal-KFO) vilket borgar för trygga anställningsvillkor för dig som personlig assistent.

Sök tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till arbeta@omniaassistans.se.

Ange referensnummer 1034.

Välkommen med din ansökan!