Saltsjöbaden, personlig assistent

.
Glad och sprallig tjej söker personlig assistent

Vi söker nu en personlig assistent till en glad och sprallig tjej med omfattande hjälpbehov. Tjänsten är en deltidsanställning.

Jag fyller snart sju år och jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag har 3 syskon, mamma och pappa och vi bor i en lägenhet i Saltsjöbaden. Jag älskar min familj.

Jag går i en skola som heter Jorielskolan, den ligger i Fruängen/Älvsjö. Dit åker jag med färdtjänst varje dag och du som personlig assistent följer med mig i färdtjänsten och är med och hjälper mig under hela skoldagen. I skolan behöver jag hjälp med min hygien, att äta och dricka, samt i samspelet med mina lärare och klasskamrater. Jag kan gå självständigt, men behöver tillsyn hela tiden, då jag fortfarande är ostadig. På min fritid älskar jag att rida och bada. Musik och dans är också stora intressen.

Om oss

Omnia Personlig Assistans har med framgång bedrivit assistansverksamhet runt om i landet sedan ett 10-tal år. Med vår modell ”välmående i fokus” inriktar vi oss på individanpassade, kvalitativa insatser för våra brukare och bra arbetsvillkor för våra anställda assistenter. Omnia assistans är ansluten till kollektivavtal (Kommunal-KFO) vilket borgar för trygga anställningsvillkor för dig som personlig assistent.

Sök tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till arbeta@omniaassistans.se.

Ange referensnummer 1005.

Välkommen med din ansökan!