Friskvård

 

Massage

Omnia erbjuder sina kunder och anställda att boka kostnadsfri massage i 30 min upp till 3 gånger/år eller mer vid behov, som ett led i vår friskvårdssatsning.

Michaela Dufva är Naprapatstudent, certifierad Massageterapeut och diplomerad kost och hälsocoach. Michaela erbjuder bl.a. terapeutisk massage kombinerad med triggerpunktsbehandling och stretching.

Coaching

Eller är du intresserad av att få hjälp med livsstilsförändring eller få coaching när det gäller din kost och hälsa? Som coach hjälper Michaela dig att hitta dina egna svar, upptäcka mer av din egna potential och utmanar dig just där du behöver utmanas för att ta nästa steg i din personliga utveckling.

Boka tid på bokadirekt.se

Surfa in på bokadirekt.se och skapa ett användarkonto. Skriv in ”Michaela Dufva” i sökrutan ”Vad vill du boka?” och klicka på ”Sök”. Klicka på ”Michaela Dufva” så kommer hennes tjänster upp. Välj mellan:

  • Massage 30 min
  • Coaching 60 min

Klicka på ”Sök tid”. Välj en tid som passar dig. Ange ditt anställningsnummer eller brukarnummer i rutan för ”Noteringar” så står Omnia för kostnaden.