#jobbjustnu

Är det dig vi söker? För omgående anställning söker vi personliga assistenter till Stockholm med omnejd för flera av våra kunder.

Som personlig assistent är du mycket viktig och en förutsättning för våra kunder att kunna leva sina liv som de önskar. Du kommer att vara behjälplig med grundläggande behov som personlig hygien, förflyttningar, matsituation, kommunikation och aktiviteter i och utanför hemmet.

För att arbeta som personlig assistent behöver du vara flexibel, ha lätt för att samverka samt brinna för att hjälpa andra. Du behöver inte alltid ha tidigare erfarenhet – även om det är en merit – ofta är det personlig lämplighet och personkemin mellan dig och kunden som avgör om du kommer lyckas med uppdraget.

Vi söker dig som är lugnt och trygg, har god arbetsmoral och viljan att göra skillnad i en människas liv. Därför behöver du ha hjärtat på rätta stället. Det är viktigt att du har en god förståelse för svenska språket både i tal och skrift, det är ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det en merit.

Omnia Personlig Assistans är ett litet och familjärt assistansbolag. Vi har kunder i hela Sverige men huvuddelen finns i Stockholmsområdet. Vi har lång och gedigen erfarenhet och bedriver personlig assistans med hög kvalitet och kompetens. Vi har kollektivavtal för trygga anställningsvillkor och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Personlig assistent –  1-2 års erfarenhet (meriterande)

Allmän omvårdnadserfarenhet (meriterande)

Språk: Svenska (krav)

Körkort: B (meriterande/krav)

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan i dag. För tillfället gör vi intervjuer via telefon eller digitalt via Teams i första hand. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Omfattning: Deltid, heltid (60 – 100%). Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Ansök senast 2 januari. Ange referens 2025 i din ansökan. Mejla din ansökan till malin.karlsson@omniaassistans.se