Personlig assistent Älta

Om dig

Vi söker dig som är lyhörd, positiv, noggrann och har humor. Du är rökfri och har inga problem med att jobba helger, kvällar och nätter. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket som personlig assistent eller omvårdnad. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och ser allas rätt till ett gott liv som en självklarhet. I arbetet ingår att hjälpa kunden med förflyttningar, så god fysisk förmåga är önskvärd. Lyft- och andra hjälpmedel finns. Tidigare erfarenhet av ALS och andningshjälpmedel t.ex. andningsmask, och hostmaskin är en merit.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med en rullstolsburen kvinna som har fått diagnosen ALS. Kvinnan är bosatt i underbart vackra Älta och behöver hjälp med all daglig livsföring så som personlig hygien, förflyttningar, på- och avklädning, träning samt bassängträning 1 gång/vecka. Dubbelbemanning dygnet runt. Du kommer att få adekvat introduktion och utbildning.

Vill du ingå i ett härligt team och göra livet enklare för en annan människa, så skicka din ansökan till oss. Rekrytering sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Skicka in CV och personligt brev till arbeta@omniaassistans.se och ange referens nr 2025.
Välkommen med din ansökan.

Om oss

Omnia Personlig Assistans är ett litet personligt assistansbolag med välmående fokus. Vi brinner för att ge en assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Vi vet att arbetet som personlig assistent är ett mycket viktigt uppdrag, att det gör skillnad. Vi vill att alla ska känna sig delaktiga i sitt arbete och känna yrkesstolthet. Vi har kollektivavtal med KFO/Kommunal samt friskvård.

apple tree growing in the shape of heart